Tag den i røven, som en rigtig mand…(eller kvinde)!

Som et ungt par der elsker sex og alt der følger med det, står man nogle gange i situationer hvor man skal bryde nogle grænser, der før har været med til at sætte en stopper for ens egen seksuelle udfoldelse og nydelse. Selvfølgelig er det forskelligt fra person til person hvor grænserne ligger, men der hvor mange tøver, specielt mænd, er når der er snak om analt sexlegetøj. Hvis du udover at lede efter godt analt sexlegetøj, også vil vide om du kan tage sexlegetøjet med på en romantisk ferie. Eller i det hele taget hvad du bør tage med på sådan en ferie, så finder du et rigtig godt indlæg om dette ved at klikke her.

Personligt fungerer det fantastisk for min kæreste og jeg! I starten var der selvfølgelig et stort spørgsmålstegn ved om det ville fungere, og om det overhovedet ville være rart siden vi begge er nybegyndere – men vi blev hurtigt positiv overrasket, og med et par stykker analt sexlegetøj var vi hurtigt igang.

4

Cock ring med prostata stimulator

Når man først tager den lille lækre sag ud af dens pakke, bliver man mødt af et veldesignet produkt. ´Cock ring with prostate stimulator´er lavet ud af glat og blød silikone, der forsikrer en behagelig oplevelse, mens den samtidig ikke har den klassiske silikone lugt som mange afskyr. Den er vandtæt, så der er også mulighed for at kunne bruge den i badet eller lign.

Inden man går i gang med at indsætte legetøjet, skal man huske at klargøre sig selv/personen som legetøjet er tiltænkt. Dette kan evt. gøres med et par fingre der er velsmurte i vandbaseret glidecreme. Det er vigtigt at legetøjet er velsmurt, da det vil gøre processen både nemmere og mere behagelig.

Det smarte ved dette legetøj er, at ringen man påfører på penisen, skaber en behagelig og forstærket erektion, uden at være for stram – samtidig med at den holder den anden del på plads, så man ikke risikerer at den glider ud på et uønsket tidspunkt. Dette betyder at man nemt kan bevæge sig frit rundt, og man ikke skal tænke på den yderligere.

Min kæreste var glædeligt overrasket over legetøjet, da den ikke alene ramte hans prostata perfekt, og ringen var hverken for stram eller for løs (eller sad fast i hans kønsbehåring, som man nogle gange kan opleve ved cock rings) – hvilket var med til at give ham en kraftig og hurtig orgasme.“Når man lige får den ind i sig, kan det godt være en lidt besynderlig følelse. Men når den er det rigtige sted, så er det meget behageligt og skaber en rar følelse uden ubehag eller gener.” Alt i alt kan vi konkludere at det er et produkt der virker som det skal, og som bestemt kan anbefales til dem som vil prøve lidt af hvert.

Vibrerende Anal Plug Medium

Designet af denne anal plug gør at den både er behagelig og nem at indsætte, mens de syv forskellige vibrations indstillinger også giver mulighed for at finde en man personligt nyder bedst. ´Baseks vibrerende anal plug medium´ er lavet ud af glat silikone og er vandtæt, så legen også kan foregå i vand eller lign.

Begejstringen for denne anal plug er bestemt todelt, da den kommer med sine udfordringer. Den er komfortabel og nem at indsætte, dog skal man huske at bruge rigeligt med vandbaseret glidecreme, så det både er rart og nemt at indsætte. Vibrationen er kraftig og skaber en nydelsesfuld oplevelse, hvor der er mulighed for at ens partner kan mærke det, mens han er oppe i en. Størrelsen på den er passende, da den ikke er for stor så den skaber ubehag, eller for lille så man ikke kan mærke noget.

Personligt fik jeg hurtigt en orgasme, der både var kraftig og lang, kun ved hjælp af denne anal plug – og det skal lige siges at jeg normalt har svært ved at komme.

Det eneste problem der kan opstå med dette legetøj er, at det ofte glider ud af en hvis man presser/spænder for meget. Men med lidt ekstra glidecreme og en hurtig indsættelse af legetøjet, kan legen fortsætte.

Til mænd?

Vi blev nysgerrige vedrørende om anal pluggen også ville fungere hos mænd, så min kæreste valgte at prøve en af. Selvom han ikke havde den længe i sig, kunne han hurtigt konkludere at den ikke var noget for ham. Han kunne dog nemt få denindført uden ubehagog den var forholdsvis rar, men han syntes ikke at den var kraftig nok, eller ramte hvor den skulle. Så det blev et nej fra hans side, uden at han fuldstændig udelukkede at han ikke ville prøve den igen.

Alt i alt kan vi anbefale denne anal plug til kvinder, og nogle mænd, da den lever op til alle ens forventninger om et godt sexlegetøj til en overskuelig pris. Dog skal man være opmærksom på at den nemt kan glide ud, og man skal vænne sig lidt til følelsen af den, da den er en anelse stor.

Hvis du udover anal plug også kunne tænke dig at finde andre utroligt gode sexlegetøjsprodukter. Så vil du klart anbefale dig, at læse meget mere om sexdukker her.