Udlev din drøm om en lejlighed i Malaga

Danskerne har været vilde med Malaga i årtier. Lige siden de første charterfly transporterede solhungrende nordboere til Costa del Sol i tusindvis, har den spanske solkyst været en af danskernes favoritdestinationer.

Malaga ligger stadig højt på hitlisten over danskernes yndlingsrejsemål. Leger du af og til med tanken om, hvor skønt det ville være, hvis du ejede en lejlighed i det område? Så kan det jo være, at du skulle rykke på tankerne og gøre din drøm til virkelighed.

Feriebolig eller permanent bolig?

Inden du begynder at arbejde mere målrettet på at gøre alvor af dine drømme om at købe en lejlighed i Malaga, så bør du gøre op med dig selv, hvilken type lejlighed det kunne være. Har du tænkt dig at købe den for at bo i den permanent, eller vil du købe en lejlighed som feriebolig i Malaga, som du eventuelt kunne leje ud?

Hvis du er gået på pension eller kun arbejder i sommerhalvåret, så er det jo også den mulighed, at du kan have denne lejlighed som din vinterbolig. Så kan du stadig nyde den danske sommer derhjemme og rejse sydpå og tilbringe vinteren under lunere himmelstrøg.

Der er flere modeller i forhold til, hvordan du kan bruge sådan en lejlighed.

Udlejning af lejligheden

Hvis du selv bruger lejligheden til at holde ferie i og så lejer den ud i de øvrige perioder af året, så bør du tænke meget på lejlighedens beliggenhed. De fleste gæster vil foretrække, at lejligheden ligger tæt på transport, indkøb og strand – og ikke mindst udsigten.

Den storslåede udsigt over bjerge og vand er det, som mange forbinder med Malaga. Sol, vand, udsigt og kølig vin på altanen. Det er lykken for mange gæster i Spanien. Skal nogle af disse feriegæster bo i din lejlighed, så prøv at matche det billede.

At sidde ude på altanen en lun sommeraften og nyde udsigten, dagens sidste stråler og et glas kølig lokal vin efter en dag i solen og vandet – det kan mange danskere slet ikke få nok af. Det er jo et scenarie, vi kun sjældent kan opleve herhjemme.

Den permanente bolig i Spanien

Er det en del af din drøm, at du en dag kan komme til at rykke teltpælene op og slå dig ned i Malaga permanent, så er der selvfølgelig mange flere beslutninger, der skal træffes. Skal lejligheden så ligge tæt på turistområderne, eller foretrækker du, at den ligger mere stille og tilbagetrukket?

Opstil nogle kriterier, inden du træffer