En e-cigaret kan være vejen ud af din cigaretafhængighed

Vil du gerne lægge cigaretterne på hylden? Det kan der være flere årsager til. Det kan være, at du er træt af lugten, de mange usunde tilsætningsstoffer eller derimod det økonomiske aspekt af fast rygning. Hvad end, der ligger til grund for dit rygestop, så er der større sandsynlighed for succes med et hjælpemiddel.

Der er mange, der vælger at kigge i retning af hjælpemidler såsom tyggegummi, plaster og deslige, der har et indhold af nikotin. Det er dog sjældent, at det er noget, som faste rygere får succes med. Hvis du ønsker at opjustere din succesrate, så bør du i stedet alliere dig med en effektiv og markant sundere e-cigaret.

Som følge af dette, så kan det også være en glimrende vej ud af din cigaretafhængighed. I langt de fleste tilfælde er det tilmed billigere end øvrige rygestopmidler – og det er betydeligt billiger end fast rygning. Du vil derfor også kunne opleve et bredt spektrum af fordele ved at skifte cigaretterne ud med en e-cigaret.

Der findes e-cigaretter til enhver smag

Der er mange rygere, der ønsker at lægge cigaretterne fra sig. Det er dog ikke alle, der har fået øjnene op for e cigaretter. Heldigvis er markedets samlede udvalg af en størrelse, der sikrer, at enhver kan finde en e-cigaret, der harmonerer med såvel krav som præferencer i forhold til både pris, specifikationer og design.

Det er dog ikke kun e-cigaretter, der findes til enhver smag. Det gør sig også gældende i forhold til e-væske, der skaber dampen, du inhalerer. E-væske kan findes i et væld af smagsvarianter, hvilket inkluderer alt lige fra mentol og almindelig tobakssmag til mere utraditionelle smagsvarianter som lakrids eller vandmelon.

Hvorfor er succesraten ved rygestop med en e-cigaret høj?

En stor del af de forhenværende rygere, der forsøger at lægge cigaretterne fra sig ved hjælp af en effektiv e-cigaret får succes med det. Der er flere årsager til dette. For mange handler det dog om, at de ikke går glip af følelsen af, at inhalere røgen fra deres cigaret, eftersom følelsen replikeres fuldstændig af dampen.

Endvidere, så handler det også om, at du blot kan dampe på din e-cigaret, når du lyster. Du skal ikke tage højde for noget, da den ikke hører ind under rygeloven. Vær dog opmærksom på, at det f.eks. ikke er alle arbejdspladser, der tillader at du kan dampe ved dit skrivebord.