Tag skridtet til et vildere og sjovere sexliv med en gagball

I dagens Danmark er sex og samliv noget, der fylder en del for langt de fleste mennesker. Det kan det gøre på et væld af forskellige måder og i forskellige kontekster, og det er vigtigt at have sig selv med, i alt hvad der har med seksualitet at gøre.

Nogle mennesker lever i et helt almindeligt parforhold, hvor de har sex med deres partner. Andre har sex med mange forskellige imens nogle er til nogle helt specifikke typer af sex og andre igen måske slet ikke er seksuelle. Alt er tilladt, og alt er ok.

Sex og gagballs er ikke længere tabu

På trods af den stadig stigende diversitet og den stadig større åbenhed omkring det seksuelle, så er der stadig rigtig mange af os danskere, som har det svært med at snakke om sex og lyster. Det skyldes, at sex i mange år har været tabu.

Men det er det altså ikke længere! Særligt i de yngre generationer hersker der stor konsensus om, at sex er godt, sundt og naturligt. Og at det er vigtigt at snakke om, fordi det giver alle muligheden for bedre oplevelser og et bedre sexliv.

Eksperimenter og leg med gagging

Det kan dog være rigtig svært for mange af os at krydse de usynlige grænser, som vi føler kan befinde sig inden for netop dette emnefelt. For eksempel er der rigtig mange mennesker, som aldrig kommer videre end til helt normal topersoners samleje uden nogen særlige twists eller lege.

Og for nogle er dette fint nok og er det helt rigtige. Men for andre er det en begrænsning, fordi de godt kunne tænke sig at være lidt vildere og eksperimentere lidt mere med nydelse og sex. Og her er det godt med noget starthjælp.

Find inspiration online omkring gagballs

Internettet kan være et rigtig godt sted at gå hen, hvis man har det svært med åbent at still spørgsmål til alternative og anderledes former for sex, eller hvis man bare ikke har nogle bekendte, der har særlig meget erfaring inden for emnet.

Dog er det meget vigtigt at anlægge en kritisk holdning til det, som man finder online. For når man søger på de mere pikante områder, så kan der virkelig komme mange mærkelige ting frem. Derfor skal man sortere lidt i de råd, man finder – der findes nemlig rigtig mange gode og saglige råd.

Forskellige gags til at spice sexlivet op

Hvis det er svært at sortere i de mange online tips og tricks, så er der nogle klassiske metoder til at spice sexlivet op, som man heldigvis altid kan ty til. En oplagt måde at introducere noget nyt i sengen er for eksempel ved at investere i noget sexlegtøj.

Sexlegetøj kan være enormt mange forskellige ting, og der er noget for enhver smag. Men noget, som mange finder rigtig sjovt, er blandt andet gagballs. En gagball er et meget alsidigt stykke sexlegetøj, som kan bruges til både mænd og kvinder. Man kan læse mere om de forskellige typer af gagballs her.

Leg med grænserne i sengen med en gagball

En af de ting, en gagball kan gøre, er at etablere en rollefordeling i sengen, som måske er lidt anderledes end den, man er vant til at indtage. Den person, som giver den anden en gagball på, indtager nemlig den dominerende rolle, imens den anden bliver mere underdanig.

Det kan være rigtig lækkert og sjovt på den måde at udfordre de vaner, man som både single og som en del af et par kan komme ind i. Det er både lidt frækt og pirrende, særlig fordi, at det kan føles som om, at man skubber til nogle grænser.

Pas på hinanden under sexlege

Og netop det med grænser er vigtigt at huske, når man benytter sig af legetøj som for eksempel en gagball. Lige så fedt, det kan være, lige så ufedt kan det nemlig også være, hvis man ikke får snakket ordentligt om det inden og lytter til hinanden under samlejet.

Det kan nemlig føles rigtig grænseoverskridende at give kontrollen op på den måde, som man gør, hvis man lader nogen sætte en gagball i ens mund. Derfor skal man stole på hinanden, og hele tiden mærke efter hvor den anden befinder sig henne.

Giv en gagball som gave

Hvis man ønsker at prøve at benytte en gagball sammen med en person, som man kender godt, så kan det være ret så sjovt at give en gagball som en gave. Her skal gaven selvfølgelig helst gives i en meget intim situation, hvor der ikke er andre.

Men en gagball kan også være en sjov gave i forbindelse med for eksempel en polterabend til en person af begge køn. Igen er nøgleordet at gøre det på en god og taktfuld måde, og så kan denne type af gave faktisk blive modtaget rigtig godt.

Brug rollespil sammen med gagballs

Nogle gange kan det virke lidt malplaceret at hive en gagball frem midt unde sex, og andre gange virker det godt. Men tit kan det fungere rigtig fint at bruge ens gagball i forbindelse med en eller anden form for leg, for eksempel rollespil.

Her er der rigtig mange muligheder for, hvad man kan lege, og hvad man kan klæde sig ud som. Egentlig er det bare fantasien, der sætter grænser – og man kan både bruge de ting, man lige har liggende derhjemme, eller gå i butikken og købe kostumer til formålet.

Mange forskellige gagballs til mange typer af mennesker

Som det fremgår af de guides, man kan finde online, så er der enormt mange forskellige varianter af gagballs på markedet. Selvom man ikke bryder sig om én af modellerne, er det altså langt fra sikkert, at man ikke er til gagballs.

Som med alt andet, når det kommer til sex og nydelse, så handler det om at prøve sig frem, tage sig tid og hele tiden mærke efter. På den måde lærer man både mere om sig selv og om sin partner, og kan få et langt bedre sexliv ud af det.