Indretning af hjemmet

Der er stigende interesse indenfor indretning og de fleste, især kvinder, ved hvordan de gerne vil have deres hjem ser ud. Dertil er det også vigtigt at det hele spiller og der er styr på, selv de mindste, detaljer. Det kan være alt lige fra forskellige interiør i form vaser, puder, tæpper og forskellige nips til hjemmet. Et menneske der har styr på den mindste detalje i sit hjem, signalere stil, overblik og at man har styr på sit liv, helt ned til de mindste knager

Mød indretningen i entreen

Entreen er det første rum man møder når man kommer ind i eb bolig. Derfor er det vigtigt at rummet er imødekommende og åben, så gæster føler sig velkommen. Du kan gøre selv den smalleste entre til at se åben og stor ud ved hjælp af lyse farver på væggene, gerne hvid. Minimer møblerne, så der bliver mest muligt plads at komme ind på. Har du en stor entre kan du også imødekomme gæster med billeder på væggen, eventuelt plakater med citater eller lignende. Sørg for at der er plads til at man kan stille sine sko. Enten i form af en skohylde, eller som det helt nyeste: skoskab, hvor man gemmer skoene væk i et skab. Hvad med overtøjet? Der skal naturligvis være knager i entreen, så man kan hænge sin jakke på. Sørg for at den er godt monteret i væggen, da en knage gerne skulle kunne holde til en god portion vægt.  

Knager til ethvert rum

Knager er ikke bare noget der bruges i entreen. Kun fantasien sætter grænsen i forhold til hvor du kan placere knagerne henne. Sæt en knage op i soveværelset til morgenkåben, så du altid ved hvor den er. Knager bruges også ude på badeværelset hvor der skal være mulighed for at hænge håndklæder op. Både til at tørre hænder i, men det er også praktisk at have knager til håndklæder til kroppen og håret, hvis man er langhåret. Ikke mindst, kan knager også bruges på børneværelset. Der er nærmest ingen grænser for hvad man kan hænge op på en knage i børneværelset hos en pige, da det kan gå lige fra pusletasken til dukken, udklædningstøj, eller til samlingen af små tasker. På drengeværelset kan man bruges til at at hænge hættetrøjen op, posen med legetøjspistolerne eller andet. 

Greb er ligeledes også noget der kan pifte ethvert gammelt og kedeligt møbel op. Brug en klat maling på møblet og skift de gammeldags greb ud med moderne, runde greb i tidsmæssigt design. Vælg mellem sort eller om møblet lige skal have prikken over iet og vælg en grebsfarve som går i kontrast med farven af malingen. Greb på et gammeldags køkken vil også give en helt anden udstråling, og nogen gange skal der ikke mere til, for at give et gammeldags køkken en makeover.