Fem goder måder at skabe sofahygge

Der findes ingen bestemte regler for, hvad der skal foregå, når man ligger hjemme i sofaen og slapper af. Derfor vil denne blog give nogle bud på vidt forskellige metoder til at lave en hyggelig eftermiddag med sig selv eller nogle af dem, man holder af.

For imens det for nogle er helt afgørende, at mobilen ikke er fremme, når der skal være socialt samvær, fokuserer andre nærmere på, hvordan man nemmest kan gøre mobilen til en social ting. Derfor skal der ikke stilles krav til, hvad der er rigtigt og forkert, når det kommer til at skabe en god stemning derhjemme.

Spil på mobilen

For nogle er netop spil på mobilen en virkelig social aktivitet. Selvom man spiller online casino, kan man sagtens gøre det sammen på forskellige måder. For nogle vil det handle om, at man sidder på den samme mobil eller tablet og spiller sammen. Måske deler man endda indsatser og gevinster, eller også har man bare lavet en aftale om, at den ene løber risikoen og vinder, hvis det bliver tilfældet.

For andre er det måske lidt en konkurrence om, hvem der klarer sig bedst. Selvom man ikke nødvendigvis spiller direkte mod hinanden, kan det føles sådan, hvis man sidder ved siden af hinanden og konkurrerer om, hvem der vinder og taber mest.

Gem mobilen væk og nyd hinanden

Der kan dog også være en masse idé i at glemme mobilen fuldstændig for en stund og bare nyde hinanden. Det kan give en følelse af nærvær, og at man virkelig er rigtigt sammen. For nogle er det vigtigt netop at pakke mobilen væk, fordi den fylder så meget til daglig. Det kan derfor give en anden ro, hvis man putter den væk og faktisk også formår at holde den der for en stund.

Når man pakker mobilen væk, giver det pludselig en anden følelse i rummet. Man er nærmest tvunget til at snakke sammen, hvilket jo kan være lidt af en udfordring for nogle i dag. Ofte er det muligt lige at gemme sig væk bag skærmen, hvis der opstår pinlig tavshed, men hvis mobilen ikke er til stede, stiller det nogle nye krav til, at man faktisk har en samtale med hinanden. Det er for mange en god øvelse, og noget man kan sætte pris på.

Leg en leg

Det lyder måske en kende barnligt, men selvom man er blevet voksen, skal der altså også være plads til at lege. Man kan også vælge at kalde det et spil, og det kunne eksempelvis handle om, at man skal lære nogle ting om hinanden. Det kunne være svære oplevelser, største sejre, eller noget helt tredje, som har haft betydning for, hvem man er.

Man kan også bare spille et helt simpelt spil, hvor der ikke er så dybe tanker bag. Det kan alligevel føre til mange gode snakke, fordi man kommer i gang med et eller andet, og derfor sætter det måske lidt hurtigere gang i snakken og grinene med hinanden.